products

vensters met 64 bits 8,1 Prooem de Download Multitaal van de Productcodeverbetering

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Verenigde Staten
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft
Modelnummer: Microsoft Windows 8.1
Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Negotiable
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, Paypal
Gedetailleerde informatie
Naam van het product: Microsoft Windows 8.1 Type: OEM Nieuwe Sleutel
Toepassing: windwos 8,1 Taal: Meertalig
Product Tyep: Besturingssysteem product status: Op voorraad
Van toepassing op: Bureaucomputer, Laptop, Tablet PC OS Versie: Vensters 8,1 Pro32/64bit
RAM: 1 GB voor met 32 bits, 2 GB voor 64 bits Harde aandrijving: 16 GB voor met 32 bits, 20 GB voor 64 bits
Hoog licht:

microsoft 8.1 product key

,

windows 8.1 activation code


Productomschrijving

vensters met 64 bits 8,1 Prooem de Download Multitaal van de Productcodeverbetering

 

Update:

 

Op 8 April, 2014, gaf Microsoft „Vensters 8,1 Update vrij“, die alle verledenupdates plus nieuwe eigenschappen omvatte. Het werd onthuld door Microsoft ondervoorzitter Joe Belfiore bij Mobile World Congress op 23 Februari, 2014, en werd gedetailleerd geheel op de Bouwstijlconferentie van Microsoft op 2 April. Belfiore merkte op dat de update de minimumsysteemeisen ten aanzien van Vensters zou verminderen, zodat kan het op apparaten met zo weinig worden geïnstalleerd zoals 1 GB van RAM en 16 GB van opslag. In tegenstelling tot Vensters 8,1, wordt deze cumulatieve update zelf verdeeld door Windows Update, en moet worden geïnstalleerd om eender welke verdere flarden voor Vensters 8,1 te ontvangen.

Bij 2014 bouw conferentie, in April, Terry van Microsoft Myerson onthulde verdere gebruikersinterfaceveranderingen voor Vensters 8,1, met inbegrip van de capaciteit om van de metro-Stijl apps de vensters binnenkantdesktop, en een herzien Menu Start in werking te stellen, dat tot een compromis dat tussen het Menu Startontwerp leidt door Windows 7 wordt gebruikt en het Startscherm, door de toepassingslijst in de eerste kolom met tweede te combineren die aan vertoningsapp tegels kan worden gebruikt. Myerson verklaarde dat deze veranderingen zich in een toekomstige update zouden voordoen, maar werkte niet verder uit. Microsoft onthulde ook een concept als „Universele Windows-app wordt bekend“, waarin Windows Runtime app kan zijn ported aan Windows Phone 8,1 en Xbox One terwijl het delen van een gemeenschappelijke codebase die. Terwijl het app van Vensters volledig geen ecosysteem met dat van Windows Phone verenigt, zal het ontwikkelaars toestaan om gegevens tussen versies van hun app op elk platform, en bundeltoegang tot Vensters, Windows Phone, en Xbox Oneversies van app in één enkele aankoop te synchroniseren.

Microsoft kondigde oorspronkelijk aan dat de gebruikers die niet de update installeerden een andere updates na 13 niet Mei, 2014.However zouden ontvangen, die deze uiterste termijn bewezen ontmoeten uitdagend: De capaciteit werd om Vensters 8,1 Update door Windows Server-de Updatediensten (WSUS) op te stellen onbruikbaar gemaakt kort na zijn versie na de ontdekking van een insect dat de capaciteit beïnvloedt om WSUS als geheel in bepaalde serverconfiguraties te gebruiken. Microsoft bevestigde later de kwestie maar de gebruikers bleven rapporteren dat de update kan er niet in slagen te installeren. Poging van Microsoft om het probleem te bevestigen was ondoeltreffend, aan het punt dat Microsoft verder de steunuiterste termijn aan 30 Juni, 2014.On 16 Mei, Microsoft vrijgegeven extra updates duwde om een probleem van BSOD in de update te bevestigen.

 

Distributie:

 

Microsoft-marktenvensters 8,1 als „update“ voor Windows 8, die de term „verbetering vermijden. „Van de de steunlevenscyclus van Microsoft het beleid behandelt Vensters 8,1 gelijkend op vorige servicepacks Vensters: Het maakt deel uit van de steunlevenscyclus van Windows 8, en de bevordering aan Vensters 8,1 wordt vereist om toegang tot steun en Venstersupdates na 12 Januari, 2016 te handhaven.

De kleinhandels en OEM exemplaren van Windows 8, Windows 8 Pro, en Windows RT kunnen door Windows Store worden bevorderd kosteloos. Nochtans, moeten de volumelicentieklanten, de abonnees van TechNet of MSDN-en de gebruikers van Windows 8 Enterprise standalone installatiemedia voor Vensters 8,1 verwerven en door het traditionele proces van de Venstersopstelling installeren, of als bevorder op zijn plaats schoon of maak installeren. Dit vereist Vensters 8,1 specifieke productcode.

De bevordering door Windows Store vereist elke machine om een verbeteringspakket zo te downloaden groot zoals 2-3.6 GB. In tegenstelling tot de traditionele Venstersservicepacks, de standalone installateur, die zou kunnen eens worden gedownload en zo vaak worden geïnstalleerd zoals nodig, vereist Vensters 8,1 specifieke productcode. Op 1 Juli, kan 2014, erkennend moeilijkhedengebruikers door de methode van de Windows Storeupdate gehad hebben, begon Microsoft een automatisch downloadproces voor Vensters 8,1 geleidelijk in te voeren.

Windows 8 werd heruitgegeven bij kleinhandels als Vensters 8,1 naast de online verbetering voor hen die momenteel geen Windows 8-vergunning bezaten. De kleinhandelsexemplaren van Vensters 8,1 bevatten „Volledige“ vergunningen die op om het even welke computer, ongeacht hun bestaand besturingssysteem kunnen worden geïnstalleerd, in tegenstelling tot de kleinhandelsexemplaren van Windows 8, die bij kleinhandels met verbeteringsvergunningen slechts beschikbaar waren. Microsoft verklaarde dat de verandering in antwoord op klant terugkoppelt, en was om meer flexibiliteit voor gebruikers toe te staan. De tarifering voor de kleinhandelsexemplaren van Vensters 8,1 bleef hetzelfde.

Vensters 8,1 met Bing is ver*minderen-kosten SKU van Vensters 8,1 die door Microsoft in Mei 2014 in een inspanning werden geïntroduceerd de productie van goedkope Venstersapparaten verder om te bevorderen, terwijl „drijfeindgebruikergebruik van Microsoft-de Diensten zoals Bing en OneDrive“. Het wordt gesubsidieerd door de zoekmachine van Bing van Microsoft, die als gebrek binnen Internet Explorer wordt geplaatst en niet door OEMs kan worden veranderd. Nochtans, is deze beperking niet op eindgebruikers van toepassing, die de standaardzoekmachine kunnen vrij nog veranderen. Het is anders en functioneel identiek aan de basisversie van Vensters 8,1.

Contactgegevens
Sales Manager