Bericht versturen
Thuis

Hengli Hong Kong Limited Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Hengli Hong Kong Limited
Een vertrouwde op softwareleverancier concentreerde zich bij het leveren van kwaliteitsproducten en de diensten aan klanten.
Opgericht in 2010, heeft het meer dan 2.000 klanten gediend. Onze hoofdproducten zijn Venster, Bureau, Server en een reeks van software. Wij hebben behulpzame klanten in Italië, Spanje, het UK, Frankrijk, Ierland, de V.S., Canada, Brazilië, Singapore, de V.A.E, Rusland, de Oekraïne.
Wij zijn een Erkende Microsoft-Reseller en Microsoft-OEM Systeembouwer.
Bovendien kunnen wij de aangepaste diensten verlenen. Als de klant een steekproef heeft, kunnen wij hetzelfde product produceren zoals de steekproef. Als u echte Microsoft-software bij de goedkoopste prijs, de grote technische ondersteuning en de raad zoekt, zodat als u een betere klantenervaring wilt, kies ons.
Of u een software verklaarde reseller, van Amazonië en van Ebay online verkoper, detailhandel, Soho-de reparatie van PC, reseller of individu bent. Wij moedigen u aan om prijzen, de diensten te vergelijken en de producten, elk van onze producten komen met onze 100%-Tevredenheidswaarborg. De bespreking aan ons of bekijkt onze productlijst om te leren hoe wij betrouwbare softwareoplossingen kunnen verstrekken om uw bedrijfsefficiency en rentabiliteit te verbeteren.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In het verleden de 12 jaar, heeft het meer dan 2.000 klanten die gediend, die meer dan winsten aan elke klant brengen, en klanten helpen regelmatig te groeien.

China Hengli Hong Kong Limited Bedrijfsprofiel 0

Hengli Hong Kong Limited
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Andere

Merken : Microsoft

Aantal werknemers : 50~200

Jaarlijkse omzet : 5000000-20000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 70% - 80%