products

Microsoft Windows-Productcodevensters 10 Pro Kleinhandelsdoos 2 1 GHz Codenummer met 64 bits 03307 van GB RAM

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Verenigde Staten
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft
Modelnummer: Microsoft Windows 10 Pro
Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Negotiable
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, Paypal
Gedetailleerde informatie
Naam van het product: Codenummer 03307 Microsoft Windows 10 Huis Taal: multitaal
Type: Besturingssysteem Producten Status: Voorraad
OS: Windows10 Huis, Win10 Pro Van toepassing op: bureaucomputer, Tablet PC, Laptop
Harde Aandrijvingsruimte: Meer dan 32 GB RAM: 1 GB voor met 32 bits, 2 GB voor 64 bits
Hoog licht:

windows 10 pro installation key

,

microsoft office 2010 key code


Productomschrijving

Windwos 10 Proproductomschrijving

 

-- Windwos 10 Pro Kleinhandelsdoos Volledig Pakket X 1

 

 

Vensters 10 S is een eigenschap-beperkte uitgave van Vensters 10 die hoofdzakelijk voor low-end apparaten in de onderwijsmarkt worden ontworpen. Het heeft een sneller eerste opstelling en login proces, en staat toe de apparaten om te zijn het gebruiken van een USB-station met PCs“ app „van de Opstellingsschool provisioned. Vensters 10 S staat slechts de installatie van software (zowel Universeel Venstersplatform als Windows-API apps) van Microsoft Store toe, hoewel de opdrachtregelprogramma's of shells (zelfs van Microsoft Store) niet worden toegestaan. De systeemmontages zijn gesloten om slechts Microsoft-Rand als standaardwebbrowser met Bing als zijn zoekmachine toe te staan. Het besturingssysteem kan aan Vensters 10 worden bevorderd Pro voor een prijs, om onbeperkte softwareinstallatie toe te laten. Alle Vensters 10 s-apparaten omvatten een vrij éénjarig abonnement aan Minecraft: Onderwijsuitgave. De critici hebben de uitgave bij Windows RT, vergeleken en het om een concurrent overwogen te zijn aan Chrome OS.

 

Mobiele Onderneming
Vensters 10 Mobiele Onderneming voorziet alle eigenschappen in Mobiele Vensters 10, van extra eigenschappen om IT-based organisaties, in een manier bij te staan gelijkend op Vensters 10 Onderneming, maar geoptimaliseerd voor mobiele apparaten

Windwos 10 Proproductspecificatie

 

a). Vensters 10 Huis kunnen op om het even welke computers en laptops worden gebruikt zolang deze apparaten om kunnen te installeren en te lopen.

 

B). De sleutel kan ook worden gebruikt op:

 

1. DIY/ongemerkte laptop en computer

 

2. Nieuwe laptop & computer zonder verrichtingssysteem of laptop & computer met nieuwe harde aandrijving (die geen verrichtingssysteem inclued heeft)

 

3. Verwijder vorige versie

 

4. Zowel systeem met 32 bits als met 64 bits

 

D). De sleutel is geldig voor multitalen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, enz.

 

 

Windwos 10 Proproducttoepassing

De nieuwe versies van Vensters 10, genoemd eigenschapupdates, [22] worden vrijgegeven tweemaal per jaar als vrije update voor bestaande Vensters 10 gebruikers. Elke eigenschapupdate bevat nieuwe eigenschappen en andere veranderingen in het besturingssysteem. [47] het tempo waaraan een systeem eigenschapupdates ontvangt is afhankelijk van de versietak waarvan het systeem zijn updates downloadt. Vensters 10 Pro, de Onderneming en het Onderwijs kunnen een tak naar keuze gebruiken die updates aan een langzamer tempo ontvangt. Deze wijzen kunnen door systeemmontages, Windows Server-de Updatediensten (WSUS), Windows Update voor Zaken, Groepsbeleid of door mobiele apparaatbeheersystemen zoals Microsoft Intune worden beheerd.

Windwos 10 Proproducteigenschappen

Zoals met vorige versies van Vensters sinds Windows XP, hebben alle Vensters 10 uitgaven voor PC-hardware de variaties van „N“ en van „KN“ in Europa en Zuid-Korea die bepaalde gebundelde functionaliteit van verschillende media, met inbegrip van media spelers en verwante componenten, uitsluiten aan antitrustuitspraken te voldoen. Het „media Functiepakket“ kan worden geïnstalleerd om deze eigenschappen te herstellen. [31]

Zoals met Vensters 8,1, is een ver*minderen-prijs „Vensters 10 met Bing“ SKU beschikbaar aan OEMs; het wordt door het hebben van de zoekmachine van Bing van Microsoft die als gebrek wordt geplaatst gesubsidieerd, dat niet in een verschillende zoekmachine door OEMs kan worden veranderd. Het is voorgenomen hoofdzakelijk voor goedkope apparaten, en is anders identiek aan Vensters 10 Huis. [32]

In Mei 2017, rapporteerde men dat Microsoft, als deel van zijn vennootschap met de Groep van de de Elektronikatechnologie van China, tot een speciaal-gewijzigde versie van Vensters 10 Onderneming geleid had die voor gebruik binnen takken van de Chinese overheid in het leven wordt geroepen. Deze versie wordt pre-gevormd „eigenschappen verwijderen die niet door Chinese overheidswerknemers“, worden gewenst en het gebruik van zijn interne encryptiealgoritmen toestaan.

 

Windwos 10 Proproductvoordeel

Vrije verbetering

Op het tijdstip van lancering, achtte Microsoft Windows 7 (met Service Pack 1) en Vensters 8,1 in aanmerking komende gebruikers om aan Vensters 10 te bevorderen kosteloos, mits de verbetering binnen één jaar na Vensters 10 aanvankelijke versiedatum plaatsvindt. Windows RT en de respectieve Ondernemingsuitgaven van Windows 7, 8, en 8,1 werden uitgesloten van deze aanbieding.

Vensters 10 vrije verbeteringsmatrijs
(voor het eerste jaar van beschikbaarheid)
Venstersversie en uitgave Vensters 10 uitgave
Windows 7-Aanzet Huis
Windows 7-Huis Basis
Windows 7-Home Premium
Windows 7-Beroeps Pro
Uiteindelijk Windows 7
Vensters 8,1 met Bing Huis
Vensters 8,1
Vensters 8,1 Pro Pro
Windows Phone 8,1 Mobiel
 

 

 

Windwos 10 het Proproduct van Pakcage van de product Kleinhandelsdoos Volledige bevat deze volgende inhoud:

 

-- Windwos 10 Proproduct Kleinhandelsdoos Volledige Pakcage X 1

 

a). De sleutel is gloednieuw en op een andere faciliteiten NOOIT geactiveerd

 

B). De echte en niet geregistreerde sleutel, kan op om het even welke faciliteiten worden gebruikt zolang zij om kunnen te installeren en te lopen

 

c). De sleutel is geldig voor multitalen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, enz.

 

 

Systeemvereisten om Vensters 10 te installeren Huis
Bewerker 1,4 GHz bewerker met 64 bits
RAM 512 MB
Harde schijfruimte 32 GB
Apparaten Super VGA (1024 x 768) of (facultatieve) hoog-resolutie

 

 

 

Microsoft Windows-Productcodevensters 10 Pro Kleinhandelsdoos 2 1 GHz Codenummer met 64 bits 03307 van GB RAM

Contactgegevens
Sales Manager