products

de Provergunning van Bureaucomputerwindows 7, Windows 7-Professional 32/met 64 bits

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Verenigde Staten
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft
Modelnummer: Microsoft Windows 7
Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Negotiable
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, Paypal
Gedetailleerde informatie
naam: vensters 7 provergunning Product Tyep: Besturingssysteem
Van toepassing op: Laptop, Tabletpc OS Versie: Vensters 8,1 32/64bit
RAM: 1 GB voor met 32 bits, 2 GB voor 64 bits Harde aandrijving: 16 GB voor met 32 bits, 20 GB voor 64 bits
product status: Op voorraad Type: OEM Nieuwe Sleutel
Hoog licht:

microsoft 7 license key

,

windows 7 professional license


Productomschrijving

de Provergunning van Bureaucomputerwindows 7, Windows 7-Professional 32/met 64 bits

Microsoft Windows 7 Protoepassing

De online diensten en functionaliteit

 

Een nieuw systeem dat als „Bibliotheken“ wordt bekend werd toegevoegd voor dossierbeheer; de gebruikers kunnen dossiers van veelvoudige omslagen in een „Bibliotheek“ bijeenvoegen. Standaard, worden de bibliotheken voor categorieën zoals Documenten, Beelden, Muziek, en Video gecreeerd, bestaand uit de persoonlijke omslag van de gebruiker en de Openbare map voor elk. Het systeem wordt ook als deel van een nieuw systeem van het huisvoorzien van een netwerk dat als HomeGroup wordt bekend gebruikt; de apparaten worden toegevoegd aan het netwerk met een wachtwoord, en de dossiers en de omslagen kunnen met alle andere apparaten in HomeGroup, of met specifieke gebruikers worden gedeeld. De standaardbibliotheken, samen met printers, worden standaard gedeeld, maar de persoonlijke omslag wordt geplaatst om alleen-lezen tot toegang te hebben door andere gebruikers, en de Openbare map kan door iedereen worden betreden

 

Op zijn plaats wordt de verbetering van Windows Vista met Service Pack 1 aan Windows 7 gesteund als de bewerkerarchitectuur en de taal hetzelfde zijn en hun uitgaven aanpassen (zie verder). [1] [3] [18] Op zijn plaats wordt de verbetering niet gesteund voor vroegere versies van Vensters; het bewegen zich aan Windows 7 op deze machines vereist een nieuwe installatie, d.w.z. verwijdering die van het oude besturingssysteem, Windows 7 installeert en alle eerder geïnstalleerde programma's opnieuw installeert. Het vensterseasy transfer kan in dit proces bijwonen.

 

 

Microsoft Windows 7 Proeigenschappen

 

Windows 7 is ook nu verkrijgbaar in twee vormen van Windows Embedded aan ontwikkelaars, die als Windows Embedded Standard 7 (worden genoemd dat als Windows Embedded 2011 die eerder, nieuwst wordt bekend Windows Embedded Standard 7 met Service Pack 1 is) en Windows Embedded POSReady 7. Windows Embedded Standard 7 wordt gesteund tot 13 Oktober, worden 2020 en Windows Embedded POSReady 7 gesteund tot 12 Oktober, 2021. [31]

Microsoft Windows 7 Provoordeel

Microsoft steunde ook op zijn plaats verbeteringen van een lagere uitgave van Windows 7 aan hogere, gebruikend het Windows Anytime Upgradehulpmiddel. [1] Er zijn momenteel drie kleinhandels beschikbare opties (hoewel het momenteel onduidelijk is of zij met vorige installaties van de n-versies) kunnen worden gebruikt. [27] Er zijn geen versies van het familiepak van bevordert om het even wanneer uitgaven. Het was mogelijk om de Productcode van een Standaardverbeteringsuitgave te gebruiken om te verwezenlijken op zijn plaats bevordert (b.v. Home Premium aan Uiteindelijk)

 

De andere uitgaven concentreren zich op andere markten, zoals het van de software-ontwikkelingwereld of onderneming gebruik. Alle uitgaven steunen ia-32 Cpu met 32 bits en alle uitgaven behalve Aanzet steunen x64 met 64 bits Cpu. de installatiemedia met 64 bits zijn niet inbegrepen in huis-Basisuitgavenpakketten, maar kunnen gescheiden bij Microsoft worden verkregen.

 

 

Systeemvereisten om Windows 7 te installeren Pro
Bewerker 1 Gigahertz (GHz) of sneller met steun voor PAE, NX, en SSE2
RAM 1 gigabyte (GB) (met 32 bits) of 2 GB (64 bits)
Harde schijfruimte 16 GB (met 32 bits) of 20 GB (64 bits)
Grafiekkaart Microsoft DirectX 9 grafiekapparaat met WDDM-bestuurder
 

 

de Provergunning van Bureaucomputerwindows 7, Windows 7-Professional 32/met 64 bits

Contactgegevens
Sales Manager