products

Multitaal Microsoft Windows 10 Pro Kleinhandelsdoos 2 1 GHz Codenummer met 64 bits 03307 van GB RAM

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Verenigde Staten
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft
Modelnummer: Microsoft Windows 10 Pro
Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Negotiable
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, Paypal
Gedetailleerde informatie
Naam van het product: Codenummer 03307 Microsoft Windows 10 Pro Taal: multitaal
Type: Besturingssysteem Producten Status: Voorraad
OS: Windows10 Huis, Win10 Pro Van toepassing op: bureaucomputer, Tablet PC, Laptop
Harde Aandrijvingsruimte: Meer dan 32 GB RAM: 1 GB voor met 32 bits, 2 GB voor 64 bits
Hoog licht:

license key code

,

pc system software


Productomschrijving

Windwos 10 Proproductomschrijving

 

-- Windwos 10 Pro Kleinhandelsdoos Volledig Pakket X 1

 

 

B

Deze uitgaven voegen eigenschappen toe om gecentraliseerde controle van vele installaties van OS binnen een organisatie te vergemakkelijken. De belangrijkste weg van het verwerven van hen is een volume verlenen van vergunningen contract met Microsoft.

 

S
Vensters 10 S is een eigenschap-beperkte die uitgave van Vensters 10 hoofdzakelijk voor low-end apparaten in de onderwijsmarkt worden ontworpen. Het heeft een sneller eerste opstelling en login proces, en staat toe de apparaten om te zijn het gebruiken van een USB-station met PCs“ app „van de Opstellingsschool provisioned. Vensters 10 S staat slechts de installatie van software (zowel Universeel Venstersplatform als Windows-API apps) van Microsoft Store toe, hoewel de opdrachtregelprogramma's of shells (zelfs van Microsoft Store) niet worden toegestaan. De systeemmontages zijn gesloten om slechts Microsoft-Rand als standaardwebbrowser met Bing als zijn zoekmachine toe te staan. Het besturingssysteem kan aan Vensters 10 worden bevorderd Pro voor een prijs, om onbeperkte softwareinstallatie toe te laten. Alle Vensters 10 s-apparaten omvatten een vrij éénjarig abonnement aan Minecraft: Onderwijsuitgave. De critici hebben de uitgave bij Windows RT, vergeleken en het om een concurrent overwogen te zijn aan Chrome OS.


In Maart 2018, kondigde Microsoft aan dat het Vensters 10 S geleidelijk zou elimineren, aanhalend verwarring onder fabrikanten en eindgebruikers. Microsoft verklaarde dat het deze uitgave met de capaciteit voor verkopers zou vervangen om hun Vensters 10 te verschepen Huis of Proapparaten op „s-Wijze“, waarin de Vensters aan slechts het toelaten van toepassingen om van Microsoft Store worden geïnstalleerd in gebreke blijft. S de Wijze vereist geen betaling om deze beperkingen onbruikbaar te maken.


Onderwijs
Vensters 10 wordt Onderwijs verdeeld door Academisch Volume Verlenen van vergunningen. Het werd gebouwd weg van Vensters 10 Onderneming en werd aanvankelijk gemeld om dezelfde geplaatste eigenschap te hebben. Vanaf versie 1709, echter, heeft deze uitgave minder eigenschappen. Zie § Vergelijkingsgrafiek voor details.


Proonderwijs
Deze uitgave werd in Juli 2016 voor hardwarepartners op nieuwe die apparaten geïntroduceerd met voorzien academische vergunning k-12 worden gekocht. Het werd gebouwd weg van de Prouitgave van Vensters 10 en bevat de meestal zelfde eigenschappen zoals Vensters 10 Pro met verschillende standaard gehandicapte opties, en toevoegt opties voor opstelling en plaatsing in een onderwijsmilieu. Het ook PCs“ app kenmerkt van een „Opstellingsschool die levering van montages gebruikend een USB-flashstation toestaat, en omvat Cortana, Microsoft Storesuggesties, of Vensters geen Schijnwerper

Windwos 10 Proproductspecificatie

 

a). Vensters 10 Pro kunnen op om het even welke computers en laptops worden gebruikt zolang deze apparaten om kunnen te installeren en te lopen.

 

B). De sleutel kan ook worden gebruikt op:

 

1. DIY/ongemerkte laptop en computer

 

2. Nieuwe laptop & computer zonder verrichtingssysteem of laptop & computer met nieuwe harde aandrijving (die geen verrichtingssysteem inclued heeft)

 

3. Verwijder vorige versie

 

4. Zowel systeem met 32 bits als met 64 bits

 

D). De sleutel is geldig voor multitalen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, enz.

 

 

Windwos 10 Proproducttoepassing

De volgende uitgaven van Vensters 10 worden beëindigd, d.w.z. waren een geen deel van Vensters 10 versie 1803. (Voor zowel Mobiele als Mobiele Onderneming, bevestigd ging Microsoft het de mobiele apparatenmarkt weg van de consument, zodat is geen opvolgerproduct beschikbaar.)

 

Mobiel
Mobiele vensters 10 wordt ontworpen voor smartphones en kleine tabletten. Het omvat alle basiseigenschappen van de consument, met inbegrip van Continuumvermogen. Het is de de facto opvolger van Windows Phone 8,1 en Windows RT.


Mobiele Onderneming
Vensters 10 Mobiele Onderneming voorziet alle eigenschappen in Mobiele Vensters 10, van extra eigenschappen om IT-based organisaties, in een manier bij te staan gelijkend op Vensters 10 Onderneming, maar geoptimaliseerd voor mobiele apparaten

Windwos 10 Proproducteigenschappen

 

Specifiek ontworpen voor gebruik in kleine voetafdruk, goedkope apparaten en IoT-scenario's. Het is a rebranded versie van de vroegere ingebedde besturingssystemen van Microsoft, Windows Embedded. Drie uitgaven worden reeds aangekondigd: IoTkern, IoT-Onderneming, en de Mobiele Onderneming van IoT.

 

Vensters 10 Team is een apparaat-specifieke die versie van Vensters 10 op de Oppervlaktehub worden geladen.

 

Vensters 10 Mobiele Onderneming voorziet alle eigenschappen in Mobiele Vensters 10, van extra eigenschappen om IT-based organisaties, in een manier bij te staan gelijkend op Vensters 10 Onderneming, maar geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Windwos 10 Proproductvoordeel

De volgende uitgaven van Vensters 10 worden beëindigd, d.w.z. waren een geen deel van Vensters 10 versie 1803. (Voor zowel Mobiele als Mobiele Onderneming, bevestigd ging Microsoft het de mobiele apparatenmarkt weg van de consument, zodat is geen opvolgerproduct beschikbaar

 

Mobiel
Mobiele vensters 10 wordt ontworpen voor smartphones en kleine tabletten. Het omvat alle basiseigenschappen van de consument, met inbegrip van Continuumvermogen. Het is de de facto opvolger van Windows Phone 8,1 en Windows RT.

 

Windwos 10 het Proproduct van Pakcage van de product Kleinhandelsdoos Volledige bevat deze volgende inhoud:

 

-- Windwos 10 Proproduct Kleinhandelsdoos Volledige Pakcage X 1

 

a). De sleutel is gloednieuw en op een andere faciliteiten NOOIT geactiveerd

 

B). De echte en niet geregistreerde sleutel, kan op om het even welke faciliteiten worden gebruikt zolang zij om kunnen te installeren en te lopen

 

c). De sleutel is geldig voor multitalen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, enz.

 

 

Systeemvereisten om Vensters 10 te installeren Pro
Bewerker 1,4 GHz bewerker met 64 bits
RAM 512 MB
Harde schijfruimte 32 GB
Apparaten Super VGA (1024 x 768) of (facultatieve) hoog-resolutie

 

 

 

Multitaal Microsoft Windows 10 Pro Kleinhandelsdoos 2 1 GHz Codenummer met 64 bits 03307 van GB RAM

Contactgegevens
Sales Manager