products

Multitaal Microsoft Windows 8,1 OEM van de Vergunnings Zeer belangrijke Code voor Computer

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Verenigde Staten
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft
Modelnummer: Microsoft Windows 8.1
Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Negotiable
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, Paypal
Gedetailleerde informatie
Taal: Meertalig Product Tyep: Besturingssysteem
Van toepassing op: Bureaucomputer, Laptop, Tablet PC OS Versie: Vensters 8,1 32/64bit
RAM: 1 GB voor met 32 bits, 2 GB voor 64 bits Harde aandrijving: 16 GB voor met 32 bits, 20 GB voor 64 bits
product status: Op voorraad Type: OEM Nieuwe Sleutel
Hoog licht:

microsoft 8.1 product key

,

windows 8.1 activation code


Productomschrijving

Microsoft Windows 8,1 productomschrijving

 

-- Microsoft Windows 8,1 OEM vergunnings zeer belangrijke code X 1

 

 

Vensters 8,1 is een personal computerbesturingssysteem dat door Microsoft werd veroorzaakt en als deel van de familie van Venstersnt van besturingssystemen werd vrijgegeven. Het werd vrijgegeven aan productie op 27 Augustus, 2013, en bereikte algemene beschikbaarheid op 17 Oktober, 2013, over een jaar na de kleinhandelsversie van zijn voorganger. Vensters 8,1 werden ter beschikking gesteld als vrije verbetering voor kleinhandelsexemplaren van Windows 8 en Windows RT-gebruikers via de Windows Store.

 

Vensters 8,1 ontvingen positievere ontvangst dan Windows 8, met critici die de uitgebreide functionaliteit beschikbaar aan apps in vergelijking met 8, zijn OneDrive-integratie, samen met zijn gebruikersinterfacekneepjes en toevoeging van uitgebreide leerprogramma's voor het in werking stellen van de Windows 8-interface prijzen. Ondanks deze verbeteringen, werden Vensters 8,1 nog gekritiseerd voor het richten van alle uitweidingen van Windows 8 (zoals een slecht niveau van integratie tussen metro-Stijl apps en de Desktopinterface) niet, en de potentiële privacyimplicaties van het uitgebreide gebruik van de online diensten. Vanaf September 2019, stellen5,53%vantraditionelePCs dieVenstersin werking stellenVensters8,1in werking.

 

Microsoft Windows 8,1 productspecificatie

 

a). Microsoft Windows 8,1 sleutel is gloednieuw en op een andere faciliteiten NOOIT geactiveerd

 

B). Microsoft Windows 8,1 kan op om het even welke computers en laptops worden gebruikt zolang deze apparaten om Vensters 10 te installeren en kunnen in werking te stellen

 

c). De sleutel kan ook worden gebruikt op:

 

1. DIY/ongemerkte laptop en computer

 

2. Nieuwe laptop & computer zonder verrichtingssysteem of laptop & computer met nieuwe harde aandrijving (die geen verrichtingssysteem inclued heeft)

 

3. Verwijder vorige versie

 

4. Zowel systeem met 32 bits als met 64 bits

 

D). De sleutel is geldig voor multitalen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, enz.

 

 

Microsoft Windows 8,1 toepassing

De online diensten en functionaliteit


Vensters 8,1 voegt strakkere integratie met verscheidene Microsoft-Bezeten diensten toe. OneDrive (vroeger SkyDrive) is geïntegreerd op het systeemniveau aan de montages en de dossiers van de synchronisatiegebruiker. De dossiers worden automatisch gedownload op de achtergrond wanneer zij van de omslag van OneDrive van de gebruiker worden betreden, tenzij zij offline beschikbaar duidelijk om zijn te zijn. Standaard, slechts worden de dossiermeta-gegevens en de duimnagels plaatselijk opgeslagen, en reparse worden de punten gebruikt om de verschijning van een normale folderstructuur te geven om verenigbaarheid achteruit te verstrekken. OneDrive app werd bijgewerkt om een lokale dossiermanager te omvatten. Het OneDrivegebruik op Vensters 8,1 vereist dat de de Venstersrekening van een gebruiker wordt verbonden met een Microsoft-account; de vorige SkyDrive-Desktopcliënt (die dit vereiste) niet had wordt niet gesteund op Vensters 8,1.

Een op bing-Gebaseerd verenigd onderzoekssysteem werd toegevoegd; _het kunnen analyseren van een een gebruiker het onderzoekgewoonte te om terugkerenen resultaat kenmerken relevant lokaal en online inhoud. Artikelen van het de vertoningen hadden de gezamenlijke nieuws van de volledig scherm „held“, Wikipedia-de ingangen, de multimedia, en andere inhoud op een onderzoeksvraag betrekking; bijvoorbeeld, zou het zoeken naar een muziekuitvoerder foto's van de uitvoerder, een biografie, en hun beschikbare liederen en albums op Xbox Music terugkeren. Het overseinen app van Windows 8 is vervangen door Skype, dat ook gebruikers toestaat om vraag van het vergrendelingsscherm direct goed te keuren. Vensters 8,1 omvat ook Internet Explorer 11, wat steun voor SPDY en WebGL, en uitgebreide ontwikkelaarhulpmiddelen toevoegt. Voegt de metro-Stijl versie van D.W.Z. 11 lusje het syncing, ook de capaciteit om een onbeperkt aantal lusjes te openen, en het Lezen van Lijstintegratie toe.

wegens Facebook Connect is de de dienstveranderingen, Facebook-steun gehandicapt alles bij elkaar gebundeld apps efficiënt 8 Juni, 2015.

 

 

Microsoft Windows 8,1 eigenschappen

 

Gebruikersinterface en Desktop


Het Startscherm ontving verscheidene verhogingen op Vensters 8,1, met inbegrip van een uitgebreide mening van het „Al die Apps“ met soortwijzen (door een nieuwe benedenpijlknoop te klikken of omhoog te jatten worden betreden), kleine en buitengewoon brede grootte voor tegels, en kleurde tegels voor de kortere weg van het Desktopprogramma. De extra aanpassingsopties werden ook toegevoegd, zoals uitgebreide kleurenopties, nieuwe achtergronden (sommigen waarvan geanimeerde elementen) opnemen, en de capaciteit voor het Startscherm om de Desktopachtergrond in plaats daarvan te gebruiken. De toepassingen worden niet meer toegevoegd aan het Startscherm wanneer automatisch geïnstalleerd, en alle toepassingen nu hebben gekleurd tegels (de Desktopprogramma's werden eerder getoond in één enkele kleur). Het app brekende systeem is ook uitgebreid; tot vier apps kunnen op één enkele vertoning afhankelijk van het schermgrootte worden gebroken, apps kan worden gebroken om de helft van te vullen het scherm, en kan ook op om het even welke vertoning in een multi-monitorconfiguratie worden gebruikt. Apps kan andere apps in een gebroken mening aan vertoningsinhoud ook lanceren; bijvoorbeeld die, kan de Post app een fotogehechtheid in een beeldkijker openen aan de een andere helft van het scherm wordt gebroken. De betere steun wordt ook verleend door apps voor het gebruiken van apparaten in een portret (verticale) richtlijn. Het vergrendelingsscherm biedt de capaciteit om een foto slideshow als zijn achtergrond te gebruiken, en een kortere weg aan aan de Camera app door omhoog te jatten. Het schermtoetsenbord heeft een beter autocomplete mechanisme dat veelvoudige woordsuggesties, toont en gebruikers om uit hen toestaat te selecteren door op spacebar te glijden. Het autocompletewoordenboek wordt ook automatisch bijgewerkt gebruikend gegevens die van Bing, het toestaan om woorden met betrekking tot huidige tendensen en gebeurtenissen te erkennen en voor te stellen. Zo ook aan Windows Phone, tonen bepaalde apps nu een smalle bar met drie punten op het om op de aanwezigheid van een snelmenu te wijzen toegankelijk door het jatten, op de punten te klikken, of te klikken met de rechtermuisknop.

Microsoft Windows 8,1 voordeel

Hardwarefunctionaliteit
Vensters 8,1 voegt steun voor 3D druk toe, in paren rangschikkend met printers gebruikend NFC-markeringen, WiFi, en NVMe Direct, Miracast-media die stromen binden. In antwoord op de stijgende pixeldichtheid in vertoningen, kunnen Vensters 8,1 tekst en GUI-elementen tot 200% (terwijl Windows 8 slechts 150%) steunde schrapen en het schrapen montages op elke vertoning in multi-monitorconfiguraties onafhankelijk plaatsen.

 

 

 

Systeemvereisten om Vensters 8,1 te installeren Pro
Bewerker 1 Gigahertz (GHz) of sneller met steun voor PAE, NX, en SSE2
RAM 1 gigabyte (GB) (met 32 bits) of 2 GB (64 bits)
Harde schijfruimte 16 GB (met 32 bits) of 20 GB (64 bits)
Grafiekkaart Microsoft DirectX 9 grafiekapparaat met WDDM-bestuurder
 

 

Multitaal Microsoft Windows 8,1 OEM van de Vergunnings Zeer belangrijke Code voor Computer

Contactgegevens
Sales Manager