products

Alle Talen Microsoft Windows 8,1 Vergunnings Zeer belangrijke Download Kleinhandels 32 met 64 bits

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Verenigde Staten
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft
Modelnummer: Microsoft Windows 8.1
Min. bestelaantal: 10 stuks
Prijs: Negotiable
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, Paypal
Gedetailleerde informatie
Naam van het product: Microsoft Windows 8.1 Type: OEM Nieuwe Sleutel
Toepassing: windwos 8,1 Taal: Meertalig
Product Tyep: Besturingssysteem product status: Op voorraad
Van toepassing op: Bureaucomputer, Laptop, Tablet PC OS Versie: Vensters 8,1 Pro32/64bit
RAM: 1 GB voor met 32 bits, 2 GB voor 64 bits Harde aandrijving: 16 GB voor met 32 bits, 20 GB voor 64 bits
Hoog licht:

microsoft 8.1 product key

,

win 8.1 license key


Productomschrijving

Alle Talen Microsoft Windows 8,1 Vergunnings Zeer belangrijke Download Kleinhandels 32 met 64 bits

 

Distributie:

 

Microsoft-marktenvensters 8,1 als „update“ voor Windows 8, die de term „verbetering vermijden. „Van de de steunlevenscyclus van Microsoft het beleid behandelt Vensters 8,1 gelijkend op vorige servicepacks Vensters: Het maakt deel uit van de steunlevenscyclus van Windows 8, en de bevordering aan Vensters 8,1 wordt vereist om toegang tot steun en Venstersupdates na 12 Januari, 2016 te handhaven.

De kleinhandels en OEM exemplaren van Windows 8, Windows 8 Pro, en Windows RT kunnen door Windows Store worden bevorderd kosteloos. Nochtans, moeten de volumelicentieklanten, de abonnees van TechNet of MSDN-en de gebruikers van Windows 8 Enterprise standalone installatiemedia voor Vensters 8,1 verwerven en door het traditionele proces van de Venstersopstelling installeren, of als bevorder op zijn plaats schoon of maak installeren. Dit vereist Vensters 8,1 specifieke productcode.

De bevordering door Windows Store vereist elke machine om een verbeteringspakket zo te downloaden groot zoals 2-3.6 GB. In tegenstelling tot de traditionele Venstersservicepacks, de standalone installateur, die zou kunnen eens worden gedownload en zo vaak worden geïnstalleerd zoals nodig, vereist Vensters 8,1 specifieke productcode. Op 1 Juli, kan 2014, erkennend moeilijkhedengebruikers door de methode van de Windows Storeupdate gehad hebben, begon Microsoft een automatisch downloadproces voor Vensters 8,1 geleidelijk in te voeren.

Windows 8 werd heruitgegeven bij kleinhandels als Vensters 8,1 naast de online verbetering voor hen die momenteel geen Windows 8-vergunning bezaten. De kleinhandelsexemplaren van Vensters 8,1 bevatten „Volledige“ vergunningen die op om het even welke computer, ongeacht hun bestaand besturingssysteem kunnen worden geïnstalleerd, in tegenstelling tot de kleinhandelsexemplaren van Windows 8, die bij kleinhandels met verbeteringsvergunningen slechts beschikbaar waren. Microsoft verklaarde dat de verandering in antwoord op klant terugkoppelt, en was om meer flexibiliteit voor gebruikers toe te staan. De tarifering voor de kleinhandelsexemplaren van Vensters 8,1 bleef hetzelfde.

Vensters 8,1 met Bing is ver*minderen-kosten SKU van Vensters 8,1 die door Microsoft in Mei 2014 in een inspanning werden geïntroduceerd de productie van goedkope Venstersapparaten verder om te bevorderen, terwijl „drijfeindgebruikergebruik van Microsoft-de Diensten zoals Bing en OneDrive“. Het wordt gesubsidieerd door de zoekmachine van Bing van Microsoft, die als gebrek binnen Internet Explorer wordt geplaatst en niet door OEMs kan worden veranderd. Nochtans, is deze beperking niet op eindgebruikers van toepassing, die de standaardzoekmachine kunnen vrij nog veranderen. Het is anders en functioneel identiek aan de basisversie van Vensters 8,1.


Systeemvereisten:

 

Vensters 8,1 Prosysteemvereisten met 64 bits
Bewerker 1 Gigahertz of sneller 64 bits (x64) met steun voor PAE, NX, en SSE2
Geheugen 2 Gigabyte (GB) RAM
Harde schijf 20 de beschikbare ruimte van GB
Grafiekkaart Diretx 9 grafiekapparaat met WDDM 1,0 of hoger

Contactgegevens
Sales Manager